IJstaarten

ijstaarten

Al onze ijstaarten worden met de hand gemaakt.

Naar aanleiding van de komende feestdagen hebben we speciale ijstaarten zoals u kunt zien in de map voorbeelden. Naast onze grote taarten voor meerdere personen hebben we ook een aantal 1 persoonstaartjes. Om niet teleurgesteld te worden is het nodig om de taarten voor 6 december te bestellen.

Daarnaast blijven de standaard taarten natuurlijk ook leverbaar. De smaak, de grootte en de vorm van de ijstaart wordt altijd bepaald in overleg met de klant. Onze ijstaarten worden volledig afgewerkt met ijs. De klant kan ook zelf ideeën aanbrengen en wij proberen die ideeën zo goed mogelijk te realiseren.

Het plaatsen van een foto op de ijstaart bestaat ook tot de mogelijkheid. Deze foto wordt gemaakt van suikerpapier of op witte chocolade. Voor elk feest hebben of vinden wij wel wat.

Voor een huwelijk, een communiefeest, een verjaardag of een andere gelegenheid, wij maken het voor u. Gelieve een ijstaart 1 maand voor levering te bestellen, zodat de ijstaart de benodigde creativiteit kan weerspiegelen.