Roomijs

Ons roomijs wordt bereid van dagverse melk die rechtstreeks wordt ingekocht bij de boerderij en die na bemonstering op kwaliteit verder wordt verwerkt.

Onmiddellijk na levering van de dagverse melk wordt deze gepasteuriseerd, waardoor een goede kwaliteit en smaak wordt gewaarborgd. Tijdens voormeld proces worden de andere ingrediënten toegevoegd waarna door middel van toevoeging van vers fruit en dergelijke de smaak van het roomijs verder wordt bepaald, hetgeen resulteert in ons eigen roomijs.

Omdat wij onze klanten een kwalitatief goed natuurlijk streekproduct willen aanbieden, is ervoor gekozen om geen conserveringsmiddelen in het roomijs te verwerken. Het toevoegen van kleur-, geur-, en smaakstoffen wordt bij ons ook achterwege gelaten. Hierdoor is het roomijs onder andere weliswaar lichter van kleur, maar dit gaat zondermeer niet ten koste van de kwaliteit en smaak.

In tegenstelling tot “fabrieksijs” en om een goede prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen, wordt er tijdens het productieproces geen lucht geblazen in ons roomijs. Zo krijgt u meer waar voor uw geld en dat is toch wat u wil.